ACTIVITEITEN samen met de OUDERRAAD

Elke vestigingsplaats beschikt  over een goed werkende ouderraad die op een opbouwende wijze meewerkt aan de verbetering van de opvoeding van al de leerlingen op school en thuis. De ouderraad helpt ook mee aan de organisatie en ondersteuning van allerlei activiteiten op school. Ook de ledenlijst van de ouderraad vindt u op de site.

ACTIVITEITEN IN DE KIJKER:

Afdeling Kerkhove:  

KERSTHAPPENING 2015   en    PANNENKOEKENVERKOOP 2016

Afdeling Outrijve:

KAAS-en WIJNAVOND 2016

NIEUWSBRIEF HERFST

De eerste twee maanden van het schooljaar zitten er alweer op ! Twee maanden waarop de school en de lessen op volle toeren draaiden.

Na een aarzelende start voor sommige leerlingen en kleuters, werd er in elke klas heel hard gewerkt. Zowel in de kleuterafdeling als in de lagere afdeling werd in de voorbije weken heel veel leer- en leefstof aangebracht.

Via het heen- en weerschriftje, de agenda, de blogs en de website  kon u dit voor een stuk meevolgen.

In de nieuwsbrief krijgt u niet alleen een pak informatie over het reilen en zeilen op school, maar ook een aantal artikeltjes uit de verschillende klassen.

Lees de nieuwsbrieven:  NIEUWSBRIEF HERFST 30 oktober 2015 afdeling Kerkhove  of NIEUWSBRIEF HERFST 30 oktober 2015 afdeling Outrijve

VOETBALNAMIDDAG 2de graad

Op woensdag 29 april was er de interscholen-voetbalnamiddag voor de leerlingen van het 3de en 4de leerjaar.

Onze meisjesploeg (samengesteld uit leerlingen van Kerkhove én Outrijve) won de finale !

EEN HELE DIKKE PROFICIAT !!

voetbalnamiddag 29 april 2015

BOUWPROJECT KERKHOVE

Nadat de kleuterklassen een paar jaar geleden een totale opfrisbeurt kregen, was het de beurt aan de lagere afdeling. In verschillende fases krijgt de school een nieuw kleedje : het dak werd geïsoleerd en vernieuwd / de centrale verwarming werd vernieuwd en aangepast / de werken aan de elektriciteit zijn bijna afgehandeld (bekabeling, verlichting, internet, …)

En tijdens de paasvakantie is de 4de fase van onze grondige renovatie van start gegaan: de bouw van een nieuw toiletblok.

De afbraak en de voorbereidende grondwerken waren in de paasvakantie gepland, vanwege de veiligheid voor de kinderen.

De afwerking (het bouwen van een nieuw toiletblok en de heraanleg van de speelplaats kant lager…)  zou normaal tegen 1 september moeten beëindigd zijn.

Aansluitend daarop, in fase 5, komt er een nieuw afdak.

VOLG DE WERKEN VIA DE BLOG EN VIA FACEBOOK. OF BEKIJK DE FOTO’S IN HET ALGEMEEN FOTO-ALBUM OP DEZE SITE !