VEILIG VERKEER

ACTIE VEILIG VERKEER MEI 2016

Omdat we verkeersveiligheid enorm belangrijk vinden, willen we ook dit jaar tijdens de laatste week van mei extra aandacht schenken aan VEILIG VERKEER.

Enkel eind mei ?   Natuurlijk niet, ook in de rest van het schooljaar staat verkeersveiligheid constant in de kijker. Een voorbeeld hiervan was het onze FLITS-campagne na de herfstvakantie.

Waarom eind mei?  Op 31 mei 2012 kwam Justine Vandemeulebroucke (dochter van Sabrina, onze chauffeur voor het zwemvervoer)  bij een verkeersongeval op weg naar school om het leven. Deze tragische gebeurtenis is voor ons de aanleiding om jaarlijks rond deze periode speciale aandacht te vragen voor veilig verkeer.

Met uw medewerking: Ook dit jaar vragen we uw medewerking bij deze week van de verkeersveiligheid. Veilig verkeer kan maar als we met z’n allen samen op weg gaan om de (school-)omgeving veiliger te maken.

ACTIVITEITEN… (meer info in de extra-nieuwsbrief)

SAMAFFICHE

OCTOPUSSCHOOL

Onze aandacht en inzet voor verkeersveiligheid wordt extra onderstreept door het OCTOPUS-label.  Het OCTOPUS-PLAN staat voor veiliger en duurzamer woon-schoolverkeer.

NaamloosVEILIG VERKEER 2015 1 VEILIG VERKEER 2015 2 VEILIG VERKEER 2015 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.