INSCHRIJVINGEN – INSTAPDATA

INSCHRIJVINGEN in CORONA-CRISIS:

Vanwege de corona-crisis kon de onthaaldag in maart NIET doorgaan. Inschrijven kon niet. Daar komt nu verandering in…

Zijn er kinderen (kleuters of lagere schoolkinderen) in uw vrienden- of familiekring die echt geïnteresseerd zijn om naar onze school te komen, laat hen dan een afspraak maken met de directeur. We kunnen hen (op afspraak) ontvangen op momenten dat er geen kinderen op school aanwezig zijn !!!

 Meer info over inschrijvingsperiode, instapdata,… vindt u in volgend document :

Meer info over onze school vindt u in de onthaalbrochure 2020-2021 (in deze brochure stellen we onze school aan u voor…)
De school organiseert normaal gezien elk jaar (in het voorjaar) een onthaaldag en een extra-inschrijfmoment. Op die momenten hopen we  heel veel nieuwe kandidaat-kleuters en leerlingen te verwelkomen, maar kennismaken met de school (en eventueel inschrijven) kan ook op andere momenten, maar dan liefst na afspraak !!!

Kleuters moeten de leeftijd van 2 jaar en 6 maanden bereiken vooraleer ze naar school mogen. Als ze jonger zijn dan 3 jaar worden ze slechts in de school toegelaten vanaf de instapdatum na hun inschrijving. Vanaf 3 jaar kan een kind op elk ogenblik op school starten na inschrijving. De instapdatum voor je kleuter kan je eenvoudig berekenen via website Onderwijs Vlaanderen.